Definita cuvantului hematoglobinometru
HEMATOGLOBINOMÉTRU s.n. (Med.) Hematocrit. [< fr. hématoglobinomètre].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu hematoglobinometru
ALABÁSTRU s. n. Varietate de ghips cu aspect de marmură albă străbătută de vine transparente, întrebuințată la fabricarea unor obiecte ornamentale. – Din it. alabastro, lat. alabastrum. Vezi definitia »
MUSTIMÉTRU, mustimetre, s. n. Instrument destinat măsurării densității și procentului de zahăr din must. [Var.: mustométru s. n.] – Din fr. mustimètre. Vezi definitia »
CALÁNDRU, calandre, s. n. Element frontal al unei caroserii auto, plasat între faruri și prevăzut cu prize de aer, prin care se facilitează răcirea motorului și care contribuie, totodată, la personalizarea diverselor modele de automobile. La unele caroserii, calandrul este integrat în capota față. Mai este cunoscut și sub denumirea de grilă radiator, datorită faptului că, în general, în spatele acestuia este plasat radiatorul de răcire a motorului, asigurându-se astfel un schimb mai eficient de căldură. – Din fr. calandre. Vezi definitia »
REOMÉTRU s.n. Instrument pentru măsurarea proprietăților reologice ale materialelor. [< fr. rhéomètre]. Vezi definitia »
PROZOPOMÉTRU s. n. instrument pentru măsurarea diferențelor diametrelor feței și ale craniului. (< fr. prosopomètre) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z