Definita cuvantului incredul
INCREDÚL, -Ă adj. (Rar) Care nu crede ușor ceva; greu de convins. [Cf. fr. incrédule, lat. incredulus].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu incredul
CÁLCUL, (I) calcule, s. n., (II) calculi, s. m. I. 1. Ansamblu de operații matematice făcute cu scopul de a găsi valoarea uneia sau a mai multor mărimi; socoteală. 2. Plan, combinație, proiect, socoteală. II. Concrețiune care se formează accidental în anumite organe animale. Calcul renal.Fr. calcul (lat. lit. calculus). Vezi definitia »
Termenul „nosocomial” vine din cuvintele grecești: „nosus” care înseamnă „boală” si „komeion” care înseamnă „a îngriji”. Prin urmare, termenul „nosocomial” se aplică tuturor bolilor contractate de un pacient pe timpul unui tratament medical. Totuși, termenul „nosocomial” și-a redus în timp aria de acoperire, astfel încât astăzi se referă doar la spitale și este sinonim cu bolile contractete în spital. Adus de la http://ro.wikipedia.org/wiki/Nosocomial Vezi definitia »
ACETÁBUL s.n. (Anat.) Cavitate a osului iliac în care se articulează capul femurului. ♦ Cavitate a unei cochilii în care stă fixat animalul. [< fr. acétabule, cf. lat. acetabulum]. Vezi definitia »
MASCÚL, -Ă, masculi, -e, s. m., adj. 1. S. m. Individ de sex bărbătesc. ♦ (Adesea depr.) Bărbat (viril). 2. Adj. (Despre flori și despre părți ale lor) Care conține elemente de fecundație. – Din lat. masculus, it. masculo. Vezi definitia »
CORNÍCUL, cornicule, s. n. Semn de onoare care se punea pe casca anumitor soldați sau ofițeri romani. – Din lat. corniculum. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z