Definita cuvantului inițială
INIȚIÁLĂ s.f. Literă, sunet cu care începe un cuvânt. [Pron. -ți-a-. / cf. fr. initiale, it. iniziale].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu inițială
DELINCVÉNȚĂ s. f. totalitatea delictelor și crimelor considerate pe plan social; criminalitate, infracționism. (< fr. délinquance) Vezi definitia »
ACOLÁDĂ, acolade, s. f. 1. Semn grafic în formă de arc, orizontal sau vertical, prin care se arată că mai multe cuvinte, formule, portative muzicale etc. sunt legate între ele. 2. Îmbrățișare sau lovitură ușoară care se dădea unui bărbat cu latul spadei ca semn al primirii lui în corpul cavalerilor feudali. – Din fr. accolade. Vezi definitia »
ALÚRĂ Lü/ s. f. 1. mod de deplasare a unui animal, vehicul. 2. fel de a merge; ținută, aspect; înfățișare. 3. fel de a acționa, de a se purta; ritm în care se desfășoară o întrecere sportivă. 4. poziția vântului față de o navă. 5. unghiul format de drumul urmat de o navă față de direcția vântului. (< fr. allure) Vezi definitia »
picnitúră, picnitúri, s.f. 1. (pop.) lovitură, izbitură. 2. (reg.) junghi, înțepătură (ca simptom al unei boli). 3. (reg.) toceală, rosătură; ruptură, gaură (la un obiect de îmbrăcăminte). Vezi definitia »
AEROGRÁMĂ s. f. 1. scrisoare pe un imprimat special, expediată cu poșta aeriană; imprimatul însuși. 2. diagramă aerologică prin repartiția verticală în atmosferă a presiunii, temperaturii etc. (< fr. aérogramme) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z