Definita cuvantului netez
netéz s.n. (reg.; în expr.) a nu se da netezului = a nu se da bătut, a nu se potoli.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu netez
RĂTÉZ, răteze, s. n. Închizătoare primitivă de lemn sau de oțel în formă de limbă, pentru uși, porți sau ferestre; zăvor. [Var.: răteáză s. f.] – Din ucr. retjaz, magh. retesz. Vezi definitia »
FINLANDÉZ, -Ă, finlandezi, -e, adj. Care aparține Finlandei sau populației ei, privitor la Finlanda; (substantivat, f.) limba vorbită în Finlanda; (s. m. și f.) persoană care face parte din populația de bază a Finlandei sau care este originară de acolo. Vezi definitia »
GABONÉZ, -Ă, gabonézi, -e, s.m. și f., adj. ~ Vezi definitia »
ARDENÉZ (‹ fr.) s. m. (ZOOT.) Rasă de cai de tracțiune, cu corpul masiv (talia 150-160 cm și greutatea 550-750 kg) și putere de tracțiune de 3-5 ori mai mare decît greutatea corpului. Vezi definitia »
NEWYORKÉZ, -Ă, newyorkézi, -e, s.m. și f., adj. 1. S.m. și f. Persoană care locuiește în orașul sau în statul New York (din Statele Unite ale Americii) sau care este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține de New York sau locuitorilor săi, privitor la New York sau locuitorii săi. (New York (n.pr.) + suf. -ez; cf. fr. new(-)yorkais) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z