Definita cuvantului nuntesc
nuntésc, -eáscă, adj. (înv.) nupțial, nuntitor, nunțial, nuntelnic.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu nuntesc
SURUGIÉSC, -EÁSCĂ, surugiești, adj. (Rar) Care aparține surugiului, privitor la surugiu. ♦ Fig. Grosolan, trivial, ordinar. – Din surugiu + suf. -esc. Vezi definitia »
ACTORICÉSC, -EÁSCĂ, actoricești, adj. (Rar) Care ține de actori, privitor la actori. – Din actor + suf. -ic-esc. Vezi definitia »
DAMÁSC s. n. țesătură de in, bumbac, mătase etc. decorată cu flori și ornamente în relief. (< it. damasco) Vezi definitia »
OBELÍSC, obeliscuri, s. n. Monument comemorativ de origine egipteană, de forma unui stâlp înalt și ascuțit la vârf, alcătuit de obicei dintr-un singur bloc de piatră și acoperit cu inscripții. ♦ Stâlp sau piesă de lemn, de piatră etc. de forma monumentului descris mai sus, folosit ca element de arhitectură. – Din fr. obélisque. Vezi definitia »
VÂSC, s. m. Plantă semiparazită care crește pe ramurile unor copaci, cu frunzele pieloase, totdeauna verzi, cu tulpina ramificată și cu fructul în formă de bobițe albe sau gălbui, folosită ca plantă medicinală (Viscum album). ◊ Compus: vâsc-de-stejar = mărgăritar. – Lat. viscum. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z