Definita cuvantului pacfong
pacfón(g), s.n. (înv.) 1. aliaj de alamă și nichel, care imită argintul. 2. (reg.; la pl. pacfónturi) obiecte de pacfong.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu pacfong
MERÍNG s.n. Compoziție de cofetărie, spumoasă sau crocantă, realizată prin încorporarea zahărului în albuș de ou bătut; se folosește ca atare, ca o spumă, în lapte de pasăre, la acoperirea tartelor, pentru a da consistență cremelor și înghețatelor etc., iar prin coacere se realizează blaturi sau coji dulci și crocante, de diferite forme. [var. mereng; sin. bezea.] – Din fr. meringue, it. meringa. Vezi definitia »
HEAGING HÍ-GING/ s. n. operație de contracarare a riscurilor ce pot decurge din oscilațiile prețurilor de comerț exterior sau ale cursurilor de schimb. (< engl. heaging) Vezi definitia »
ciorấng (ciorúng), ciorấngi (ciorúnguri), s.m. (reg.) cioban care dă oile la strungă; mânător. Vezi definitia »
IÁHTING s.n. Sportul ambarcațiunilor cu vele. ♦ Concurs de iahturi. [Pron. și iot-in, scris și yachting. / < engl. yachting. Vezi definitia »
SLAPPING s.n. (Muz.) Manieră de execuție la contrabas caracterizată prin folosirea efectului slap. [Pron. slé-pin. / < engl. slapping]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z