Definita cuvantului fuzant
FUZÁNT, -Ă, fuzanți, -te, adj. (Despre proiectile) Care explodează în aer pe un anumit punct al traiectoriei; (despre focoase) care provoacă explozia în aer într-un anumit punct al traiectoriei. – Din fr. fusant.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu fuzant
DIVERGÉNT, -Ă, divergenți, -te, adj. 1. (Despre linii geometrice, raze luminoase dintr-un fascicul etc.) Care se depărtează dintr-un punct comun în direcții diferite; (despre fascicule de raze luminoase) a cărui secțiune crește pe măsura depărtării de un punct de referință; (despre sisteme optice) care produce un fascicul de raze de lumină ce se depărtează unele de altele. ♦ (Mat.; despre șiruri de numere) Care nu are o limită finită, care tinde spre infinit. 2. Fig. (Despre păreri, concepții, atitudini) Care se deosebesc, se contrazic între ele; care urmăresc scopuri diferite. – Din fr. divergent, lat. divergens, -ntis. Vezi definitia »
LARMOAIÁNT, -Ă adj. (Franțuzism) Care produce lacrimi; plângăreț. [Pron. -moa-iant. / < fr. larmoyant]. Vezi definitia »
DEGENERESCÉNT, -Ă adj. Cu aspecte de degenerescență. [< fr. dégénérescent]. Vezi definitia »
SAPIÉNT, -Ă adj., s. m. f. (om) înțelept, doct, savant. (< lat. sapiens) Vezi definitia »
FLUXÁNT s.n. Bitum foarte moale sau gudron, care se amestecă cu un bitum având punctul de topire înalt pentru a-l face mai puțin casant. [Et. incertă]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z