Definita cuvantului york
YORK s.m. Rasă de porci de culoare albă, cu pielea roșie și păr rar, cu botul cârn și cu urechi mari, creată în Anglia. (din engl. york)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu york
QUARK s.n. (Fiz.) Microparticulă din care par a fi constituite particulele elementare, sarcina elementară reprezentând 1/3 din sarcina electronului. [Pron. cuarc, pl. -uri. / < engl. quark – farmec]. Vezi definitia »
YORK s.m. Rasă de porci de culoare albă, cu pielea roșie și păr rar, cu botul cârn și cu urechi mari, creată în Anglia. (din engl. york) Vezi definitia »
QUARK s. n. (Fiz.) Particulă elementară ipotetică, încă neidentificată, cu sarcina fracționară (1/3 sau 2/3 din cea a electronului), considerată dintre „cărămizile ultime” ale materiei; existența sa a fost postulată de fizicienii americani M. Gell-Mann și George Zweig în 1964. (< engl.) Vezi definitia »
CCRk2W <a href=„http://xzujtgrbxuvr.com/”>xzujtgrbxuvr</a>, [url=http://ttkwbiezltbt.com/]ttkwbiezltbt[/url], [link=http://wslfwqlpxmzj.com/]wslfwqlpxmzj[/link], http://mlmzyjdmtxkn.com/ Vezi definitia »
BIPÁRK s. n. dispozitiv care permite gararea a două vehicule pe locul destinat pentru unul singur, prin suprapunerea pe o platformă superioară. (< fr. bipark) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z