Definita cuvantului uau
UAU interj. Exclamație care exprimă o emoție puternică, de plăcere sau surprindere (plăcută). (după engl. wow) [MW; în DOOM 2]

Sursa: Neoficial
Cuvinte ce rimeaza cu uau
ȘLEAU2, șleauri, s. n. Fiecare dintre cele două curele groase, funii sau lanțuri care se prind de pieptul hamului și se leagă de crucea căruței sau a trăsurii trase de un animal; trăgătoare, ștreang. – Din ucr. šleja. Vezi definitia »
vreau sa aflu eu def. Vezi definitia »
BAU interj. Cuvânt care imită lătratul câinelui, urletul lupului și cu care sperii, de obicei în glumă, pe un copil. – Onomatopee. Vezi definitia »
CHASSÉRIAU [șaserió], Theodore (1819-1856), pictor francez. Picturi murale, portrete („Adéle Chassériau”), compoziții mitologice, istorice sau religioase, într-o viziune romantică și caracterizate prin linia sinuoasă a corpurilor („Suzana la baie”). Vezi definitia »
vreau sa stiu cum se spune corect? doi august(sau oricare alta luna)sau doua august? la fel si cu douazeci si doua sau douazeci si doi iunie sau oricare alta luna pt. ca in dex nu am gasit daca stie cineva sa posteze explicatia la definitia lui doi sau doua Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z