Definita cuvantului xerografic
XEROGRÁFIC, -Ă, xerográfici, -e, adj. Care ține de xerografie, de xerografiere. ◊ Procedeu xerografic. (cf. fr. xérographique, engl. xerographic) [def. MW, TLF]

Sursa: DOOM
Cuvinte ce rimeaza cu xerografic
TÁRTRIC adj.m. (În expr.) Acid tartric = acid organic cristalizat, care se găsește în fructe, mai ales în mustul de struguri, și care se întrebuințează în industria alimentară, în medicină etc. – Fr. tartrique. Vezi definitia »
IPOHÓNDRIC, -Ă adj., s. m. f. ipohondriac. (< germ. hypohondrisch) Vezi definitia »
sinodálnic, sinodálnică, adj. (înv.) care aparține sinodului, privitor la sinod, sinodal, sinodic, sobornicesc. Vezi definitia »
ANTROPONÍMIC, -Ă, antroponimici, -ce, adj., s. n. 1. Adj. Care se referă la antroponimie; antroponomastic (1). 2. S. n. Nume de persoană. – Din fr. anthroponymique. Vezi definitia »
firétic (firétică), adj. – Coleric, furios. Origine incertă. Dicționarele nu sînt de acord în privința definirii sensului (Damé traduce ahuri; în Bihor îl găsim cu sensul lui damné). Pare a fi rezultatul unei încrucișări a lui iretic „eretic” cu fire „natură”, sau cu fire-ai, începutul tuturor imprecațiilor (după DAR și REW 6471, din lat. phreneticus, puțin probabil; după Pascu, Beiträge, 11, din lat. fĕrus; după Scriban, de la fire). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z