Definita cuvantului poutăli
poutălí, poutălésc, vb. IV (reg.) a adăuga (pentru a completa), a întregi.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu poutăli
BENGALÍ s. m., adj. (Rar) 1. S. m. Nume dat mai multor păsări, înrudite cu vrabia, cu penajul colorat în albastru ori cafeniu, originare din India. 2. Adj. (În sintagma) Limba bengali = limba vorbită în Bengal (India). [Acc. și: bengáli] – Din fr. bengali. Vezi definitia »
SWAHILI [SUAÍLI] s. n. limbă bantu cu caractere arabe, în Africa orientală (Kenya, Tanzania). (< fr. swahili) Vezi definitia »
miorcolí, miorcolésc, vb. IV (reg.) a geme, a scânci. Vezi definitia »
NĂVĂLÍ, năvălesc, vb. IV. Intranz. 1. A se repezi asupra cuiva sau undeva cu intenții agresive, dușmănoase, criminale etc. ♦ Spec. A se repezi asupra dușmanului sau asupra unui loc deținut de acesta. 2. A se repezi, a se năpusti undeva, spre ceva, a fugi în grabă la cineva, a da buzna. ♦ A intra sau a ieși în grabă (și pe neașteptate, în neorânduială ori în mare cantitate). 3. A reveni în mare grabă și în mare număr undeva, la cineva; a se îngrămădi, a se îmbulzi, a se înghesui. ♦ (Despre sânge) A se strânge în cantitate mare (într-un organ sau într-o parte a corpului). – Din sl. navaljati. Vezi definitia »
părăclí, părăclésc, vb. IV (reg.; despre piatră) a sparge, a sfărâma. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z