Definita cuvantului primiții
primíții s.f. pl. (înv.) 1. primele roade ale pământului (aduse de cineva ca prinos); prinoase, trufandale, pârgă. 2. primele producții. 3. (fig.) început, debut.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu primiții
ÍȚII interj. (Rar; în expr.) A face iții, se zice despre cel care, într-un joc de copii, scoate puțin capul pe afară din locul unde s-a ascuns, pentru a da un semnal convențional. [Var.: íțiiu interj.] – Onomatopee. Vezi definitia »
ACĂTĂRII adj. invar. (pop. și fam.; de obicei la comparativ) 1. (despre lucruri) Care posedă calități corespunzătoare scopului sau destinației; bun, frumos, de seamă 2. (despre oameni) De treabă, cumsecade, vrednic, cu calități deosebite Vezi definitia »
homofobii, 1. frica de homosexualitate sau frica de homosexuali 2. adversiunea ,dezaprobarea ,discriminarea ,ura fata de homosexualitate si fata de persoanele de aceasta orientare sexuala Homofobia poate fi clasificată drept un tip de xenofobie homo (același) și phobos (teamă). Radicalul homo nu trebuie confundat cu cuvântul latinesc homo (om) Vezi definitia »
pielea sulii / pulii expr. (obs.) nimic. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z