Definita cuvantului puspan
puspán, puspáni, s.n. (reg.) arbust decorativ cu frunze ovale și persistente, cu flori galbene-verzui; cimișir.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu puspan
CODREÁN, -Ă, codreni, -e, adj., s. m. și f. (Rar) 1. Adj. Care aparține codrului, privitor la codru; din codru; codresc. 2. S. m. și f. Pădurean. – Codru + suf. -ean. Vezi definitia »
ZAMBIÁN -Ă, zambieni, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană născută și crescută în Zambia. 2. Adj., s. m. și f. (Locuitor) din Zambia. – Din fr. zambien. Vezi definitia »
gociman, provine de la cuvantul german „gottesman”= „om al lui Dumnezeu”; cuvant care defineste termenul de „epitrop”. Vezi definitia »
PARTIZÁN, -Ă, partizani, -e, s. m. și f. 1. Persoană care adoptă și susține o idee, o teorie etc.; persoană care este de partea cuiva, care luptă alături de cineva pentru o cauză; adept. 2. Spec. Membru al unui detașament organizat de luptă, care acționează în timp de război împotriva inamicului, în spatele frontului. – Din fr. partisan. Vezi definitia »
ARTEZIÁN, -Ă, arteziene, adj. (În sintagmele) Izvor artezian = izvor care țâșnește (cu presiune) din pământ. Fântână arteziană (și substantivat, f.) = fântână din care apa țâșnește în sus, realizată prin mijloace artificiale, cu scop decorativ. [Pr.: -zi-an] – Din fr. artésien. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z