Definita cuvantului răschiti
răschití, răschitésc, vb. IV (reg.) a gândi din nou, a chibzui adânc.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu răschiti
Alegeti singur stofa ,brocardul sau jacardul dorit iar designerul tau Claudiu Ungureanu inpreuna cu staful tehnic si maestri croitori iti voi realiza tinuta dupa masurile tale. -deschide rubrica costum comanda unde vei gasi un tabel de ghidare Vezi definitia »
PROSTÍ1, prostesc, vb. IV. 1. Refl. (Despre oameni) A-și pierde puterea de gândire, inteligența, a deveni prost; a se tâmpi. ♦ (Fam.; despre oameni) A avea o comportare nenaturală, afectată, plină de mofturi, de pretenții; (fam.) a se fandosi, a se izmeni (1). ♦ Refl. și tranz. A-și pierde sau a face să-și piardă cumpătul, dreapta judecată; a (se) zăpăci. ♦ (Despre lucruri) A-și pierde din calități, din valoare, a nu mai corespunde scopului. 2. Tranz. (Fam.) A induce pe cineva în eroare, a-l duce cu vorba; a păcăli, a înșela. – Din prost. Vezi definitia »
BORLEȘTI, com. în jud. Neamț; 9.842 loc. (1991). Vezi definitia »
PERVERTÍ, pervertesc, vb. IV. Tranz. și refl. A face să se schimbe sau a se schimba în rău (din punct de vedere moral); a (se) deprava, a (se) strica. ♦ A (se) schimba (prin denaturare) funcția normală a unui organ. – Din fr. pervertir. Vezi definitia »
prosti, o stare fizica. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z