Definita cuvantului răzilet
răzilét, răziléturi, s.n. (înv.) ticăloșie, nelegiuire.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu răzilet
CROCHÉT s. n. Joc sportiv în aer liber în care mai multe persoane lovesc pe rând, cu un ciocan, niște bile de lemn, făcându-le să treacă, după anumite reguli, printr-o serie de portițe instalate pe terenul de joc. – Din fr. croquet. Vezi definitia »
NONOLÉT s. n. (muz.) diviziune ritmică specială din nouă note de durată egală cu aceea a opt note obișnuite. (< germ. Nonolett) Vezi definitia »
BÓCET (‹boci) s. n. 1. Plîns însoțit de vaiete, tînguiri, strigăte. 2. Specie de poezie populară rituală, integrată ceremonialului de înmormîntare, construită în jurul unor simboluri fixe („Cîntecul Craiului”, „Cîntecul zorilor”). Vezi definitia »
CUZINÉT, cuzineți, s. m. 1. Piesă inelară sau din două bucăți semiinelare din metal moale, care îmbracă în interior lagărul și vine în contact direct cu fusul sau axul unei mașini. 2. Element de construcție confecționat din beton armat, piatră dură etc. așezat între un bloc de fundație si un stâlp și având ca scop transmiterea greutății la blocul de fundație respectiv. – Din fr. coussinet. Vezi definitia »
TESMOTÉT s.m. Titlu dat în vechea Atenă magistraților care păstrau legile. [< fr. thesmothète, gr. thesmothetes]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z