Definita cuvantului secretnic
secrétnic, secrétnică, adj. (înv.) care este cunoscut de un număr limitat de persoane sau care rămâne necunoscut; secret, confidențial, tainic.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu secretnic
SUBMILIMÉTRIC, -Ă, submilimetrici, -ce, adj. (Despre unde) Cu lungimi sub un milimetru. – Sub1- + milimetric. Vezi definitia »
PERICARPÁTIC, -Ă adj. situat în jurul munților Carpați. (< peri- + carpatic) Vezi definitia »
EMPÍRIC, -Ă adj. Bazat numai pe experiența senzorială. ♦ Care se referă la empirism, care aparține empirismului. [Cf. fr. empirique, gr. empeirikos < empeiria – experiență]. Vezi definitia »
CÍCLIC, -Ă, ciclici, -e, adj. 1. Care se desfășoară în cicluri sau aparține unui ciclu; periodic. ♦ (Despre lucrări muzicale, artistice) Care este alcătuit din mai multe părți independente. ♦ (Despre compuse chimice) Care are catenele în formă de ciclu (2). 2. (Bot.; despre flori) La care toate elementele sunt dispuse în verticil. – Din fr. cyclique. Vezi definitia »
ELECTRÓNIC, -Ă, electronici, -ce, adj., s. f. 1. Adj. Care aparține electronilor sau electronicii, privitor la electroni sau la electronică. 2. S. f. Știință care studiază fenomenele legate de mișcarea în diferite medii a particulelor încărcate electric, interacțiunea dintre aceste particule, producerea lor etc., precum și construcția și studiul dispozitivelor și aparatelor care funcționează pe baza acestor fenomene. ♦ Ramură a tehnicii care se ocupă cu producerea dispozitivelor, aparatelor etc. electronice (1). – Din fr. électronique. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z