Definita cuvantului spânjini
spânjiní, spânjinésc, vb. IV (reg.; despre animale și corpul lor) a trata diferite boli înfigând un fir de spânz sub piele; a spânzui.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu spânjini
ACTINOPTERIGIÉNI s.m.pl. Subclasă de pești fosili, osoși, din mezozoic; (la sg.) pește din această subclasă. [Sg. actinopterigian. / < fr. actinoptérygiens]. Vezi definitia »
flecní, flecnésc, vb. IV (reg.) 1. a (se) închega. 2. a lovi, a trage pumni cuiva, a bate. 3. (fig.) a se ameți (de băutură), a se chercheli, a se îmbăta. Vezi definitia »
ANI, vechi oraș (azi în ruine) în Turcia, Capitala Armeniei în timpul dinastiei Bagratizilor (sec. 9-11). Ruine a c. 120 biserici (sec. 5-14). Vezi definitia »
ÎNCETINÍ, încetinesc, vb. IV. Tranz. A face să scadă din viteză, intensitate etc.; a potoli, a domoli: p. ext. a întârzia. a amâna. – Din încet (după încetinel). Vezi definitia »
ROMÂNÍ, românésc, vb. IV. (Înv.) 1. Refl. și tranz. A adopta sau a face să adopte obiceiurile, caracterul, limba românilor. 2. Tranz. A traduce în românește. – Din român. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z