Definita cuvantului stridii
stridií, stridiésc, vb. IV (reg.; despre zer) a separa de unt (prin stoarcere).

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu stridii
scalabila-gasiti-i voi ; idee poate ar trebui sa acceptati definiții provenite din opinia personală in paralel cu cele oficiale si un sistem de vot de genul : v-a satisfacut raspunsul sau nu pe o scara de la 1 la 5 etc ; pt ca sunt convins ca multe dintre ele ar putea deveni oficiale cu ajutorul votului ; CE CONTEAZA DACA SUNT SAU NU OFICIALE DACA NU INTELEG SENSUL SAU DACA LIPSESC CU DESARVARSIRE ( PT CA NU LE ACCEPTATI PE CELE PERSONALE ).ATUNCI CARE ESTE SCOPUL ACESTUI SITE ?! POATE O DEFINITIE PERSONALA ESTE MAI CLARA DECAT ZECE OFICIALE . SUNT CONVINS CA SUNT MULTE DEFINITII CARE NU APAR NICI IN SURSELE OFICIALE DE ACEEA ESTE ACEST SITE. bacrizyahoo.com Vezi definitia »
ZAVISTIÍ vb. IV. v. zavistui. Vezi definitia »
UNIVERSÁLII s.f.pl. (Fil.) 1. Nume dat de scolastici în evul mediu noțiunilor generale. 2. Ceea ce poate fi spus despre toți indivizii aceleiași clase. [Sg. -ie. / < lat. universalia]. Vezi definitia »
PARENTÁLII s.f. pl. 1. Sărbători publice la romani, care se celebrau în fiecare an în februarie în amintirea morților. 2. Celebrarea unor evenimente, amintiri familiale. 3. Comemorarea morții unui personaj ilustru. [< lat. parentalia, it. parentali]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z