Definita cuvantului subcer
subcér s.n. (înv.) ceea ce se află sub cer.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu subcer
MÁSER s.n. Dispozitiv pentru producerea și amplificarea microundelor electromagnetice, bazat pe principiul laserului, care se utilizează în radiolocație, în radioastronomie etc. [Pl. -re, (s.m.) -ri. / < engl., fr. maser, cf. engl. M(icrowave) A(mplification by) S(timulated) E(mision of) R(adiation) – amplificare a microundelor prin stimularea emisiunii radiațiilor]. Vezi definitia »
TRANSCONTÁINER, transcontainere, s. n. Container de mare capacitate utilizat în transportul mărfurilor. – Din fr. transconteiner. Vezi definitia »
STER1 s. m. unitate de măsură pentru volume, egală cu 1 m3, folosită la cubajul lemnelor în stive. (< fr. stère) Vezi definitia »
ELICOPTÉR, elicoptere, s. n. Aparat de zburat cu motor, a cărui susținere și mișcare sunt asigurate de una sau mai multe elice care se rotesc în jurul unor axe aproape verticale, și care poate ateriza pe un spațiu extrem de redus ori se poate menține în aer într-un punct fix. [Var.: helicoptér s. n.] – Din fr. hélicoptère. Vezi definitia »
HÁMSTER s.m. Animal mamifer din familia rozătoarelor, a cărui blană este folosită la mantouri; blana acestui animal. [< germ. Hamster]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z