Definita cuvantului penis
PÉNIS s.n. Organul genital al bărbatului; falus. [< fr. pénis, lat. penis].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu penis
HETERÓZIS s. n. sistem special de hibridare între două soiuri de plante sau rase de animale cu ereditate diferită, având ca rezultat indivizi cu calități deosebite și cu o productivitate excepțională. (< fr. hétérosis) Vezi definitia »
DINÓRNIS s.m. Pasăre fosilă din cuaternar, asemănătoare cu struțul, dar de două ori mai mare, care trăia în Noua Zeelandă. [< fr. dinornis]. Vezi definitia »
IHTIÓRNIS s.f. Pasăre fosilă de apă asemănătoare pescărușului, cu aripi bine conformate și cu o creastă pe stern, care se hrănea cu pești. [< fr. ichtyornis, cf. gr. ichthys – pește, ornis – pasăre]. Vezi definitia »
CALAIS [calé], oraș în NV Franței (Picardia), port comercial și de pescuit la Pas de Calais; 100,8 mii loc. (1982). Mare centru al ind. dantelelor și voalurilor. Constr. de mașini, ind. chimică, echipament electric, hîrtie. Oțelării. Legături de feribot cu Dover. Monumente: Biserica Nôtre Dame (sec. 13-16). Muzeu. Cucerit de englezi în 1347, s-a aflat în stăpînirea acestora pînă în 1558. După Ocuparea Franței, bază militară germană (1944) pentru lansarea de rachete V1 și V2 asupra Londrei. Vezi definitia »
PARADÍS s. n. 1. eden, rai. 2. (fam.) loc încântător; fericire. 3. pasărea-ŭlui = pasăre exotică cu pene foarte frumoase. (< fr. paradis, lat. paradisus, gr. paradeisos, grădină) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z