Definita cuvantului subtocârmuire
subtocârmuíre, subtocârmuíri, s.f. (înv.) organ de conducere și de administrare al unui plan sau al unei plase care se afla în subordinele unui subocârmuitor.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu subtocârmuire
REPRIVATIZÁRE, reprivatizări, s. f. Trecere a unei întreprinderi sau a unei ramuri economice naționalizate de stat din nou în proprietatea privată. – V. reprivatiza. Vezi definitia »
AUTOMIȘCÁRE s.f. Mișcare care își are izvorul, cauza în însuși obiectul ce se mișcă; starea de continuă mișcare și transformare a naturii și a societății, determinată de contradicțiile interne proprii tuturor obiectelor și fenomenelor. [< auto1- + mișcare, după rus. samodvijenie]. Vezi definitia »
AUTOOBSERVÁRE s.f. Faptul de a se autoobserva, analizare a propriei vieți psihice; autoobservație; introspecție. [< autoobserva]. Vezi definitia »
CANNANORE, oraș în SV Indiei (Kerala), port pe coasta Malabar, la N de Kozhikode; 157,8 mii loc. (1981, cu suburbiile). Export de copra și orez. Vizitat de Vasco da Gama (1498); factorie portugheză (1501). Fort olandez (1656); a intrat în stăpînirea engleză (1783). Vezi definitia »
DICHISÍRE, dichisiri, s. f. (Pop. și fam.) Acțiunea de (se) dichisi și rezultatul ei; dichiseală. – V. dichisi. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z