Definita cuvantului portțigaret
PORTȚIGARÉT s.n. 1. Cutie plată de metal, de piele etc. în care se păstrează țigările. 2. Tub mic din diferite materiale în care se fixează țigara pentru a fi fumată. [Cf. fr. porte-cigarette].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu portțigaret
CORSÉT s.n. Centură lată, întărită uneori cu balene, pentru strângerea taliei. ◊ Corset ghipsat = obiect special, confecționat din ghips sau din alt material, servind la susținerea unor organe sau la corectarea unor deformații ale sistemului osos. [< fr. corset]. Vezi definitia »
a face pe cineva cu ou și oțet expr. a mustra / a ocărî pe cineva. Vezi definitia »
SUFÉT s.m. Magistrat suprem în Cartagina, a cărui funcție dura un an. [Pl. -eți. / cf. fr. suffète, lat. suffes]. Vezi definitia »
VENÉT, -Ă I. s. m. (pl.) populație indo-europeană așezată în antichitate în nord-estul Italiei, supusă de romani. II. adj. din provincia Veneția. ◊ (s. f.) limbă indo-europeană vorbită de veneți. (< it. veneto) Vezi definitia »
BASÉT s.m. Specie de câine de vânătoare cu corpul lunguieț și labele scurte, cu pete roșietice sau negre, specializat în scoaterea din vizuină a vulpilor și a bursucilor. [< fr. basset]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z