Definita cuvantului quetzal
QUETZÁL s.m. Unitate monetară a Guatemalei. [< sp. quetzal].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu quetzal
PAPAGÁL s.m. 1. Pasăre tropicală cu ciocul gros și încovoiat, cu pene viu colorate, care poate emite sunete asemănătoare graiului omului. 2. (Fig.) Om care repetă mecanic părerile sau vorbele altuia. 3. Clește cu dinți folosit în lucrările de montare și de reparare a țevilor. [< it. pappagallo]. Vezi definitia »
SOCIOPROFESIONÁL, -Ă adj. referitor la un grup social în relație cu sectorul și nivelul economic care îl caracterizează. (< fr. socioprofessionnel) Vezi definitia »
MINIATURÁL, -Ă, miniaturali, -e, adj. Care se referă la miniaturi, privitor la miniaturi, care are dimensiunile unei miniaturi; p. ext. de proporții foarte mici; minuscul. [Pr.: -ni-a-] – Miniatură + suf. -al. Vezi definitia »
EXTRAPERITONEÁL, -Ă, extraperitoneali, -e, adj. Situat în afara peritoneului. [Pr.: -ne-al] – Din fr. extrapéritonéal. Vezi definitia »
ANTIVOÁL s. n. substanță care se adaugă unui revelator pentru a împiedica voalarea materialului fotosensibil în procesul de developare. (< fr. anti-voile) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z