Definita cuvantului șușman
șușmán, șușmáni, s.m. (înv.) membru în comitetul sătesc (în vechea organizare administrativă a Bucovinei).

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu șușman
PARABAZEDOWIÁN adj. sindrom ~ = sindrom, la femeile tinere, caracterizat printr-un ansamblu de semne care amintesc de cele ale gușei exoftalmice, datorindu-se unor tulburări ale sistemului neurovegetativ. (< fr. parabasedowien) Vezi definitia »
subcăpitán, subcăpitáni, s.m. 1. (înv.) grad militar imediat inferior celui de căpitan. 2. (înv. și reg.) subprefect. Vezi definitia »
TRANSCAUCAZIÁN, -Ă, transcaucazieni, -e, adj. Care se află (sau locuiește) la sud de munții Caucaz. [Pr.: -ca-u-ca-zi-an] – Din fr. transcaucasien. Vezi definitia »
ciocâldán, ciocâldáni, s.m. (reg.) fecior tânăr (de 17-18 ani); flăcăiandru, cătărigă. Vezi definitia »
SUD-AFRICÁN, -Ă, sud-africani, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din una dintre populațiile indigene ale Africii de Sud sau este originară de acolo; spec. persoană care face parte din populația de bază a Republicii Africa de Sud sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține Africii de Sud, Republicii Africii de Sud sau sud-africanilor (1), privitor la Africa de Sud, la Republica Africii de Sud sau la sud-africani. – Din fr. sud-africain. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z