Definita cuvantului rang
RANG s.n. 1. Loc ocupat de o persoană sau de o instituție într-o ierarhie. ♦ Treaptă, situație socială. 2. Clasificare a navelor potrivit mărimii sau armamentului lor. 3. (Mat.) Locul pe care îl ocupă un termen într-un șir. [< fr. rang].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu rang
VÍKING, vikingi, s. m. Nume dat războinicilor, navigatorilor și negustorilor scandinavi care au întreprins, între secolele VII și X, numeroase expediții în Europa și în America de Nord. – Din fr. viking. Vezi definitia »
JOGGING [GIOGHING] s. n. (sport) alergare ușoară în scopul menținerii sănătății. (< engl. jogging) Vezi definitia »
RÓLGANG, rolganguri, s. n. Transportor cu rulouri folosit în industria constructoare de mașini la deplasarea pieselor de la un loc de muncă la altul și în industria metalurgică la deplasarea laminatelor. – Din germ. Rollgang. Vezi definitia »
LÚPING s. n. evoluție acrobatică în care un avion descrie o buclă în plan vertical. (< engl., fr. looping) Vezi definitia »
FOOTING FÚ-TING/ s. n. (sport) tip de antrenament în care se alternează cursele cu marșurile, pentru a întări rezistența gambelor și a respirației. (< engl. footing) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z