Definita cuvantului rechin
RECHÍN s.m. 1. Pește marin răpitor cu trupul fusiform, cu botul ascuțit și cu mai multe șiruri de dinți. 2. (Fig.) Om lipsit de scrupule, hrăpăreț, lacom. [< fr. requin].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu rechin
MONOVOLTÍN, -Ă adj. (despre insecte, viermi de mătase) care prezintă o singură generație anuală; univoltin. (< fr. monovoltin) Vezi definitia »
MĂSLÍN, măslini, s. m. 1. Arbore fructifer cu frunze persistente, lanceolate, de culoare verde-deschis pe partea superioară și albă-argintie pe partea inferioară, pieloase, lucioase, și cu fructe ovoide, brune-verzui, cultivat mai mult în regiunile mediteraneene pentru lemnul și mai ales pentru fructele lui, bogate în ulei (Olea europaea). 2. Ramură de măslin (1), simbol al păcii. – Din măslină (derivat regresiv). Vezi definitia »
CAȘIN, com. în jud. Bacău; 3.575 loc. (1991). Vezi definitia »
ANODÍN, -Ă adj. (Liv.) Fără importanță, neînsemnat; inofensiv. [< fr. anodin, cf. gr. anodynos < an – fără, odyne – durere]. Vezi definitia »
Prin secularism se înțelege un Weltanschauung rezultat din secularizare (proces de separare dintre instituțiile religioase și puterea lumească), care se rezumă la imanența societății și renunță la chestiuni care merg dincolo de aceasta. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z