Definita cuvantului redacta
REDACTÁ vb. I. tr. 1. A compune, a formula în scris (un act, un studiu etc.). 2. A îndruma și a organiza conținutul unei publicații (periodice). [< redactor, cf. lat. redactum, fr. rédaction].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu redacta
DELIMITÁ, delimitez, vb. I. Tranz. și refl. A (se) stabili, a (se) fixa limitele unui lucru; a (se) mărgini, a (se) limita. ♦ A (se) contura. Vezi definitia »
MIJOTA, vb. 1. A zambi, a chicoti Vezi definitia »
AVÉSTA, colecția cărților sacre ale zoroastrismului. Elaborată începînd din prima jumătate a milen. 1 î. Hr. și definitivată sub dinastia Sasanizilor (sec. 3-7 d. Hr.). Cunoscută și sub denumirea improprie Zend-Avesta. Vezi definitia »
COMPUTÁ vb. I. tr. A calcula, a număra. ♦ (Jur.) A scădea prevenția din timpul unei condamnări. [< fr. computer, cf. lat. computare]. Vezi definitia »
ÎNOTÁ, înót, vb. I. Intranz. 1. A pluti pe apă, înaintând cu ajutorul anumitor mișcări ritmice făcute cu mâinile și cu picioarele. ♦ Tranz. (Rar) A trece înot o apă. ♦ Fig. A pluti, a se mișca într-un mediu. ♦ Fig. A înainta cu greu (prin noroi, prin zăpadă). 2. Fig. A fi cufundat în ceva; a fi cuprins, copleșit de ceva. ♦ A avea din abundență ceva. ◊ Expr. A înota în miere = a-i merge foarte bine. – Lat. innotare (= natare). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z