Definita cuvantului levitațiune
LEVITAȚIÚNE s. f. v. levitație.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu levitațiune
sărúne, sărúni, s.f. (reg.) 1. sare pisată, amestecată cu tărâțe, care se dă oilor și vitelor. 2. loc prevăzut cu un jgheab sau cu lespezi de piatră, în care se așază bulgări de sare pentru oi, vite sau animale sălbatice. 3. jgheab de lemn în care se pune sare amestecată cu tărâță pentru oi sau vite. 4. suport, din trei pari așezați cruciș, înfipți în pământ, pe care se pune sarea la vite. Vezi definitia »
LOȚIÚNE s.f. Spălare prin fricționare a unei părți a corpului (în special a capului, în scop igienic sau terapeutic); preparat farmaceutic servind în acest scop. [Pron. -ți-u-. / < fr. lotion, cf. lat. lotto – spălare]. Vezi definitia »
SANCȚIÚNE s.f. (Jur.) 1. Faptul de a sancționa; sancționare; confirmare, întărire a unui act de către o autoritate superioară celei care l-a efectuat. ♦ Aprobare, întărire, confirmare. 2. Pedeapsă, osândă. ♦ (În dreptul internațional) Sistem de măsuri cu caracter de pedeapsă luate contra părții care nu respectă obligațiile asumate printr-o convenție. [Cf. fr. sanction, lat. sanctio]. Vezi definitia »
Ține de volumul total sanguin Vezi definitia »
ELECTROCUȚIÚNE s.f. Electrocutare. [< fr. électrocution]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z