Definita cuvantului reportaj
REPORTÁJ s.n. Articol de ziar care conține povestirea unui fapt, a unui eveniment, descrierea unui loc etc. pe baza unor informații culese direct de la fața locului. [< fr. reportage].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu reportaj
AVANTÁJ, avantaje, s. n. 1. Folos mai mare pe care îl obține cineva (în raport cu altul). 2. Favoare, privilegiu de care se bucură cineva sau ceva. 3. Superioritate (a cuiva sau ceva față de altcineva sau altceva) bazată pe o situație, pe o împrejurare favorabilă. – Din fr. avantage. Vezi definitia »
ANTICABRÁJ s. n. dispozitiv pentru reducerea tendinței de cabrare a locomotivelor electrice și Diesel electrice. (< anti- + cabraj) Vezi definitia »
LAMINÁJ s. n. 1. laminare. 2. indice care caracterizează gradul de subțiere prin laminare a firelor textile. (< fr. laminage) Vezi definitia »
RAMONÁJ s. n. (alp.) escaladare prin interiorul unei formații stâncoase. (< fr. ramonage) Vezi definitia »
DEPRESÁJ, depresaje, s. n. 1. Desfacere cu ajutorul presei a unui ansamblu de două piese care au contact forțat. 2. Acțiune de rărire a puieților dintr-o pepinieră. 3. Modificare a proprietăților superficiale ale minerurilor cu ajutorul depresantelor. – Din fr. dépressage. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z