Definita cuvantului retras
RETRÁS, -Ă adj. (Despre oameni) Izolat, singuratic. [< retrage].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu retras
as (áși), s. m.1. Monedă romană. – 2. Carte de joc care are cea mai mare valoare; birlic. – 3. Persoană strălucită, somitate. – Mr. has. Lat. as (sec. XIX); sensul 1 și 3 prin intermediul fr. as, sensul 2 din ngr. ἄσο (‹ it. asso), cf. alb. aso, bg. as. Vezi definitia »
DEGRÁS, degrasuri, s. n. Amestec de grăsimi emulsionabile, folosit în industria pielăriei la ungerea pieilor pentru a le face mai suple, pliabile, cu un tușeu moale etc. – Din fr. dégras. Vezi definitia »
a scăi la fas (pe cineva) expr. (intl.) a lovi la cap (pe cineva). Vezi definitia »
ARTIGAS, José Gervasio (1764-1850), om politic și general uruguayan. Unul dintre conducătorii (1810-1820) Războiului pentru independența Coloniilor Spaniole din America. Din 1820 a trăit în exil. Vezi definitia »
CALLAS, Maria (pseud. Mariei Kalogeropoulos) (1923-1977, n. New York), soprană americană de origine greacă. Voce de mare întindere. Repertoriu vast, de la coloratură la roluri dramatice („Norma” și „Puritanii” de Bellini, „Traviata” de Verdi, „Lucia di Lammermour” de Donizetti ș.a.). A cînta pe scena Scalie din Milano și la Metropolitan Opera din New York. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z