Definita cuvantului scurtmetraj
SCURTMETRÁJ s.n. Film de scurt metraj (care nu depășește 1000 m). [Pl. -je. / < scurt + metraj, după fr. court-métrage].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu scurtmetraj
CAMIONÁJ s.n. 1. Transport (de mărfuri etc.) făcut cu camioanele. 2. Întreprindere sau serviciu care face astfel de transporturi. [< fr. camionnage]. Vezi definitia »
PICLÁJ, piclaje, s. n. Operație de tratare a pieilor cu o soluție acidă (și cu clorură de sodiu) înainte de tăbăcire; piclare. – Din fr. picklage. Vezi definitia »
SURMENÁJ, surmenajuri, s. n. Stare de oboseală extremă a omului, caracterizată prin somnolență, dureri de cap, nervozitate, scădere a posibilității de concentrare etc., în urma unui efort fizic sau psihic excesiv și prelungit; surmenare. – Din fr. surmenage. Vezi definitia »
AMPENÁJ, ampenaje, s. n. Dispozitiv al unui avion dispus în spatele fuzelajului, care servește la stabilitatea, la echilibrul sau la schimbare direcției avionului respectiv. – Din fr. empennage. Vezi definitia »
ASAMBLÁJ, asamblaje, s. n. Sistem format din două sau mai multe elemente tehnice îmbinate sau articulate. – Din fr. assemblage. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z