Definita cuvantului similaritate
SIMILARITÁTE s.f. Faptul de a fi similar. [Cf. fr. similarité].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu similaritate
PRIMITIVITÁTE s.f. Stare de înapoiere, lipsă de civilizație; sălbăticie, primitivism. [Cf. fr. primitivité]. Vezi definitia »
REGÉSTE s.f. pl. Nume dat în evul mediu registrului în care erau trecute în ordine cronologică actele, documentele etc. emanate de la aceeași cancelarie și de la același personaj, însoțite de note explicative și de extrase din cronici. [< fr. regeste, cf. lat. regesta – registru]. Vezi definitia »
SCIZIPARITÁTE s. f. Formă de înmulțire la unele organisme unicelulare, care constă în diviziunea organismului în două părți aproximativ egale. – Din fr. scissiparité. Vezi definitia »
ANUITÁTE, anuități, s. f. Procedeu prin care un capital împrumutat se rambursează într-un anumit număr de ani, printr-o serie de plăți periodice, cuprinzând în afara dobânzii și o sumă destinată a reconstitui capitalul. [Pr.: -nu-i-] – După fr. annuité. Vezi definitia »
este un cuvant sensibilçand te numesti smecher esti un om realizat care are tot c isi doreste,are facuta o imagine buna cu un caracter tareși se conpleteaza cu un proverb„stapanestete ca sa poti stapani pe alti”. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z