Definita cuvantului subtitlu
SUBTÍTLU s.n. 1. Al doilea titlu (de obicei mai lung), care completează titlul principal sub care stă scris. 2. (Cinem.) Textul imprimat pe peliculă în partea inferioară, cuprinzând traducerea dialogurilor din versiunea originală. [< sub- + titlu, după fr. sous-titre].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu subtitlu
PERICÍCLU, pericicluri, s. n. Strat extern al cilindrului central al rădăcinii sau tulpinii plantelor. – Din fr. péricycle. Vezi definitia »
TENÁCLU s.n. (Poligr.) Port-manuscris. [< germ. Tenakel]. Vezi definitia »
ÁMPLU, -Ă, ampli, -e, adj. Larg, întins, dezvoltat. – Fr. ample (lat. lit. amplus). Vezi definitia »
DÚBLU, -Ă adj. 1. Care este de două ori mai mare; îndoit. 2. Format din două obiecte identice sau de aceeași natură. ♦ (s.m.) Dublu băieți (sau fete) = partidă de tenis sau de tenis de masă la care participă câte doi jucători de fiecare parte a plasei. 3. Minge dublă = mișcare nereglementară la volei, handbal, tenis sau tenis de masă, constând în atingerea mingii de către jucător de două ori în momentul primirii sau în lăsarea acesteia să atingă de două ori la rând terenul sau masa de joc. [< fr. double]. Vezi definitia »
HIPOCÍCLU s.m. și n. Cerc care se rostogolește fără alunecare în interiorul unui cerc de bază fix. [Pl. -li, -luri. / < fr. hypocycle]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z