Definita cuvantului confunda
confundá (-d, -át), vb. – A lua o persoană drept alta sau un lucru drept altul; a se asemăna. Lat. confundere, asimilat la conj. vb. a înfunda (sec. XIX). – Der. confuz, adj., din fr. confus; confuzi(un)e, s. f., din fr. confusion.

Sursa: DER
Cuvinte ce rimeaza cu confunda
REACORDÁ, (1) reacórd, (2) reacordez, vb. I. Tranz. 1. A acorda încă o dată îngăduință, favoare, avantaje cuiva. 2. A acorda din nou un instrument muzical dezacordat. [Pr.: re-a-] – Re1- + acorda. Vezi definitia »
COMANDÁ vb. tr. 1. a deține comanda unei armate, unități etc. 2. a porunci, a ordona. 3. a face o comandă (4). 4. a dirija un mecanism, o mașină etc. 5. a solicita, a cere de mâncare, de băut într-un local de consum. ( Vezi definitia »
ADDA, rîu în Italia, afl. stg. al Padului, lîngă Cremona; 313 km. Izv. din E Alpilor Retici, străbate L. Como și trece prin Lecco și Lodi. Parțial navigabil. Hidrocentrale. Vezi definitia »
APROFUNDÁ vb. I. tr. A cerceta temeinic; a adânci, a pătrunde cu mintea. [După fr. approfondir]. Vezi definitia »
ANTON CEL MARE din Buda (?-1437), unul din principalii conducători ai răscoalei iobagilor din 1437-1438 din Transilvania. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z