Definita cuvantului suveran
SUVERÁN, -Ă adj. Suprem, absolut, care este în cel mai înalt grad. ♦ Care se află deasupra tuturor, cu o mare autoritate; care deține autoritatea supremă. // s.m. și f. Monarh, rege, împărat. ♦ (Fig.) Cel care poate dispune liber de soarta și de acțiunile sale. [Cf. fr. souverain, lat.t. suveranus].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu suveran
INDIÁN2, -Ă, indieni, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Indiei sau este originară de acolo. ♦ (Impr.) Persoană care face parte din populația indigenă a Americii; amerindian. 2. Adj. Care aparține Indiei sau populației ei, privitor la India sau la populația ei; indic. ♦ (Impr.) Care aparține populației indigene a Americii, privitor la această populație. ♦ (Substantivat, f.) Limba indiană. [Pr.: -di-an] – Din fr. indien. Vezi definitia »
FURÁN s. n. combinație organică extrasă din rășina coniferelor, intermediar la sinteza maselor plastice și în industria farmaceutică. (< fr. furanne) Vezi definitia »
FEROTITÁN s. n. aliaj de fier și titan. (< fr. ferrotitane) Vezi definitia »
ZAGREBIÁN, -Ă, zagrebiéni, -e, adj., s.m. și s.f. Persoană născută sau care locuiește în Zagreb; care este propriu orașului Zagreb, locuitorilor săi; ceea ce este realizat, are loc în Zagreb. [Sil. -bi-an] (din Zagreb, capitala Croației) Vezi definitia »
TRANSCAUCAZIÁN, -Ă adj. 1. la sud de munții Caucauz. 2. care străbate Caucazul. (< fr. transcaucasien) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z