Definita cuvantului team
TEAM s.n. (Sport) Echipă de jucători; echipă sportivă. [Pron. tim, pl. -muri. / < engl. team].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu team
MILIGRÁM s.n. Unitate subdivizionară de măsură pentru greutăți, care reprezintă a mia parte dintr-un gram. [Cf. fr. milligramme]. Vezi definitia »
am auzit de cuvantul asta si nu stiu c inseamna ...ma puteti ajuta?....In calitate de student la jurnalism inveti anumite reguli. Extrase din noianul de istorii despre ce se petrecea in presa romaneasca pe vremuri si despre sutele de definitii ale termenilor pe care majoritatea oameniilor din redactii nici nu i-au auzit vreodata. In cei 3 sau 4 ani de facultate aflii ca un articol are lead, are o logica, are un numar recomandat de paragrafe etc. Si inveti sa scrii asa si chiar ajunge sa ti se para normal ca un articol sa aiba lead. Si mai ales ti se pare normal sa cunosti semnificatia cuvantului “lead”. LAM GASIT P ADRESA http://carmenmusatcoman.blogspot.com gothic.romance961yahoo.com Vezi definitia »
AMALGÁM s.n. 1. Aliaj de mercur cu alt metal. 2. (Fig.) Amestecătură, talmeș-balmeș, adunătură de elemente eterogene, disparate, de lucruri sau de persoane nepotrivite unele cu altele. [Pl. -me, -muri. / < fr. amalgame, cf. lat. amalgama < gr. malagma – frământare]. Vezi definitia »
ȘLAM, s. n. Amestec de apă cu particule fine de substanțe minerale în suspensie, provenind din instalațiile de prelucrare mecanică pe cale umedă a minereurilor sau a cărbunilor. – Din germ. Schlamm. Vezi definitia »
MICROGRÁM s.n. Unitate de greutate egală cu a milioana parte dintr-un gram. [< fr. microgramme]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z