Definita cuvantului adidas
Adídas (firmă, marcă) s. propriu

Sursa: DOOM 2
Cuvinte ce rimeaza cu adidas
COMPÁS, compasuri, s. n. 1. Instrument de măsură și de trasare a cercurilor sau a arcelor de cerc, formate din două brațe articulate, prevăzute la capete cu un vârf și cu un dispozitiv de desenat (creion, trăgător, cretă etc.). 2. (Rar) Busolă. ◊ Expr. (Fam.) A-și pierde compasul = a se încurca, a se zăpăci. – Din fr. compas. Vezi definitia »
BOREAS (în mitologia greacă), personificarea vîntului de nord. Fiul unui titan și al zeiței zorilor, Eos. Este reprezentat ca un bătrîn posac, cu părul și barba acoperite de zăpadă, înveșmîntat cu o haină lungă, fluturînd pe el. Vezi definitia »
CHANDIDAS [tʃándidas] (sec. 14-15), poet liric indian, de limbă bengali. Adept al unei secte mistico-erotice, a cîntat dragostea tînărului zeu Krishna pentru păstorița Râdhâ. Vezi definitia »
SAS s. n. 1. parte a unui canal între cele două porți ale unei ecluze. 2. compartiment dintr-un sistem tehnic sau dintr-o instalație, situat între două spații închise ori între un spațiu închis și exterior, putând comunica alternativ cu acestea. ◊ tub de oțel sau al unui cheson (3) pneumatic care leagă camera de lucru cu celula de aer. (< fr. sas) Vezi definitia »
Oras in Germania Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z