Definita cuvantului aișor
aișór (a-i-) s. m., pl. aișóri

Sursa: DOOM 2
Cuvinte ce rimeaza cu aișor
LEUȘÓR1, leușori, s. m. Diminutiv al lui leu1; leuț1. [Pr.: le-u-.Pl. și: leișori] – Leu1 + suf. -ușor. Vezi definitia »
RECUPERATÓR, -OÁRE adj. Care recuperează. // s.n. 1. Sistem tehnic cu care se recuperează deșeurile de materiale sau energia care se pierdea în mod obișnuit. 2. Preîncălzitor de aer pentru cuptoare industriale. [Cf. fr. récupérateur]. Vezi definitia »
MINERALIZATÓR, -OÁRE adj., s.m. și n. (Substanță) care favorizează formarea sau cristalizarea unor minerale; care preface un metal în mineral, combinându-se cu el. [Cf. fr. minéralisateur]. Vezi definitia »
BOBINATÓR, -OÁRE I. s. m. f. cel care execută bobinări și reparații de bobine sau înfășurări electrice. II. s. f. mașină de bobinat. II. s. n. (cinem.) mecanism care asigură rularea peliculei sau a benzii magnetice pe noaieuri sau bobine. (după fr. baboneur) Vezi definitia »
CAULIFLÓR, -Ă adj. (Despre flori) Care sunt înserate direct pe tulpină sau pe ramuri; (despre arbori) care mai întâi înflorește și apoi înfrunzește. [Pron. ca-u-. / < fr. cauliflore]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z