Definita cuvantului tetratlonist
TETRATLONÍST, -Ă s.m. și f. Sportiv care participă la tetratlon. [< tetratlon + -ist].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu tetratlonist
NEOIMPRESIONÍST, -Ă, neoimpresioniști, -ste, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Adept al neoimpresionismului. 2. Adj. Care ține de neoimpresionism, propriu, caracteristic neoimpresionismului. [Pr.: ne-o-im-pre-si-o-] – Din fr. néo-impressionniste. Vezi definitia »
FURNALÍST s.m. Muncitor care lucrează la un furnal. [< fr. furnaliste]. Vezi definitia »
COST1 s. n. Sumă de bani cheltuită pentru producerea sau cumpărarea unui bun, efectuarea unei lucrări, prestarea unui serviciu etc. ◊ Costul vieții = totalitatea cheltuielilor pentru bunuri alimentare și nealimentare, precum și a serviciilor utilizate, pe o familie, într-o perioadă determinată. Preț de cost = (în producție) totalul cheltuielilor necesare pentru fabricarea unui bun oarecare; (în circulația mărfurilor) sumă de bani plătită pentru un bun cumpărat în scop de revânzare. ◊ Expr. A vinde sub cost = a vinde o marfă cu un preț mai mic decât prețul de cost1. A vinde în cost = a vinde o marfă cu un preț egal prețului de cost1. – Din costa (derivat regresiv). Vezi definitia »
PETROLÍST, -Ă, petroliști, -ste, subst. 1. S. m. și f. Persoană care lucrează în industria petrolieră. 2. S. m. Proprietar de terenuri petrolifere; om de afaceri în industria petrolului. – Petrol + suf. -ist. Vezi definitia »
AUTONOMÍST, -Ă s.m. și f. Partizan al autonomiei. [< fr. autonomiste]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z