Definita cuvantului tragedian
TRAGEDIÁN, -Ă s.m. și f. Actor de tragedie. [Pron. -di-an. / cf. fr. tragédien].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu tragedian
ȚĂRÁN, țărani, s. m. Persoană care locuiește în mediul rural, având ca ocupație principală agricultura și creșterea animalelor; persoană care face parte din țărănime; sătean. – Țară + suf. -an. Vezi definitia »
STATISTICIÁN, -Ă s.m. și f. Specialist în statistică. [Pron. -ci-an, pl. -ieni, -iene. / cf. fr. statisticien]. Vezi definitia »
CADRÁN s. n. 1. suprafață cu anumite diviziuni și cifre pe care se citește deplasarea unui ac indicator. ♦ ~ solar = instrument pentru măsurarea timpului, constând dintr-un băț fixat pe o suprafață plană, a cărui umbră indică orele. 2. fiecare dintre cele patru unghiuri drepte formate prin întretăierea a două perpendiculare. ◊ arc (sector) reprezentând un sfert de cerc. (< fr. cadran) Vezi definitia »
HREAN s. m. Plantă legumicolă din familia cruciferelor, cu tulpina subterană cilindrică, groasă, albă (folosită în alimentație drept condiment), cu frunzele mari și cu flori albe (Armoracia rusticana).Expr. A trăi (sau a se deprinde) ca viermele în hrean = a trăi, a duce o viață amărâtă, plină de privațiuni. – Din sl. hrĕnŭ. Vezi definitia »
GROS-PLAN s. n. (cinem.) Cadru reprezentând un detaliu. -Din fr. Gros plan Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z