Definita cuvantului acroșaj
ACROȘÁJ s. n. 1. acroșare. 2. intersecția dintre un puț de mină și o rampă subterană. 3. (med.) sincronizare între sistolele atriale și ventriculare. (< fr. accrochage)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu acroșaj
DEZAVANTÁJ, dezavantaje, s. n. Împrejurare neprielnică, nefavorabilă pentru cineva (în raport cu altcineva), aspect sau condiție care creează cuiva o situație de inferioritate; inconvenient. ♦ Prejudiciu, pagubă. – Din fr. désavantage. Vezi definitia »
CLEIONÁJ s. n. Rețea de nuiele împletite între pari înfipți în pământ, cu care se consolidează o coastă de deal, o râpă, un taluz, etc. [Pr.: cle-io-] – Din fr. clayonnage. Vezi definitia »
ACORDÁJ s.n. Acordare (a unui instrument); raportul dintre o serie de sunete din punctul de vedere al înălțimii lor. [< fr. accordage]. Vezi definitia »
ateláj (ateláje), s. n. – Ansamblu format din animale de tracțiune. – Var. (înv.) atelagiu. Fr. attelage. Vezi definitia »
PENÁJ s. n. 1. totalitatea penelor unei păsări. 2. mănunchi de pene care se purta ca podoabă la chipiu, la pălărie. (< fr. pennage) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z