Definita cuvantului acvaplan
ACVAPLÁN s. n. 1. planșă de lemn, în sport, care alunecă pe apă remorcată de o ambarcație cu motor. ◊ sport practicat pe o asemenea planșă. 2. ambarcație de transport având propulsie cu reacție submarină. (< fr. aquaplane)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu acvaplan
BUCOVINEÁN, -Ă, bucovineni, -e, adj, s. m. și f. 1. Adj. Care aparține Bucovinei sau populației ei, privitor la Bucovina sau la populația ei. 2. S. m. și f. Persoană care face parte din populația Bucovinei. – Din Bucovina + suf. -ean. Vezi definitia »
AMERICÁN, -Ă, americani, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Statelor Unite ale Americii sau (mai rar) din populația de bază a unui alt stat al Americii. 2. Adj. Care aparține (populației) Statelor Unite ale Americii sau (mai rar) altui stat al Americii, privitor la (populația din) Statele Unite ale Americii sau (mai rar) la alt stat din America. – America (n. pr.) + suf. -an. Cf. it. americano, fr. américain. Vezi definitia »
BICOTIDIÁN, -Ă adj. care are loc de două ori pe zi. (< fr. biquotidien) Vezi definitia »
SUBVULCÁN s.m. (Geol.) Corp de roci intruzive, întărite la suprafața scoarței terestre. [< germ. Subvulkan]. Vezi definitia »
ZWINGLIÁN, -Ă adj., s.m. și s.f. (Adept) Al zwinglianismului. (din fr. zwinglien) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z