Definita cuvantului agaricacee
AGARICACÉE s. f. pl. familie de ciuperci bazidiomicete, având pălăria la partea inferioară cu lamele dispuse radial. (< fr. agaricacées)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu agaricacee
PINACÉE, pinacee, s. f. (La pl.) Familie de arbori rășinoși din încrengătura gimnospermelor, cu tulpină în general dreaptă, cu frunze aciculare persistente la majoritatea speciilor, cu flori grupate în conuri; abietacee; (și la sg.) arbore din această familie. – Din fr. pinacées. Vezi definitia »
ABIETACÉE s.f.pl. Familie de conifere, cuprinzând arbori din specia bradului; (la sg.) plantă din această familie. [Pron. -ce-e, sg. invar. / < fr. abiétacées, cf. lat. abies – brad]. Vezi definitia »
STERCULIACÉE s. f. pl. familie de plante dicotiledonate dialipetale din regiunile tropicale, din același ordin cu malvaceele: cacaotierul. (< fr. sterculiacées) Vezi definitia »
ANACARDIACÉE s. f. pl. familie de arbori sau arbuști lactescenți ori rășinoși tropicali. (< fr. anacardiacées) Vezi definitia »
CALEA LACTEE, brîu luminos care se vede noaptea de la un capăt la celălalt al boltei cerești. Este format din miliarde de stele ale galaxiei noastre, care nu pot fi distinse cu ochiul liber. Cunoscută și sub denumirea de Calea Laptelui, Calea sau Drumul Robilor. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z