Definita cuvantului alocor
ALOCÓR, -Ă adj. 1. care prezintă alocorie. 2. care polarizează două sau mai multe formații vegetale înrudite. (< fr. allochore)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu alocor
PROIECTÓR s.n. 1. Aparat care servește pentru a proiecta la distanță fascicule de lumină care provin din focarul unei oglinzi. 2. Aparat special pentru proiectarea imaginilor pe un ecran. [Pron. pro-iec-. / cf. fr. projecteur]. Vezi definitia »
ISPITITÓR, -OÁRE, ispititori, -oare, adj. 1. Care ispitește; ademenitor, tentant; p. ext. fermecător. 2. (Înv.) Care cercetează, iscodește. – Ispiti + suf. -tor. Vezi definitia »
FIXATÓR, fixatori, s. m. Substanță sau amestec de substanțe chimice cu care se face insensibil la lumină materialul fotografic expus și developat; fixativ. ♦ Substanță care fixează vopseaua în structura fibrei textile sau a pieii. ♦ Substanță care asigură conservarea unor structuri celulare în vederea studierii lor la microscop. – Din fr. fixateur. Vezi definitia »
TUBULIFLÓR, -Ă adj., s. f. (plantă erbacee) cu corola gamopetală, având formă cilindrică sau de pâlnie. (< fr. tubuliflore) Vezi definitia »
HIDROAMELIORATÓR, -OÁRE s.m. și f. Cel care se ocupă cu hidroameliorațiile. [Pron. -dr-a-me-li-o-. / cf. fr. hydroaméliorateur]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z