Definita cuvantului alveolon
ALVEOLÓN s. n. punct craniometric la suprafața posterioară a alveolelor maxilare. (< fr. alvéolon)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu alveolon
BON s. n. 1. dovadă, înscris care autorizează pe deținător să primească ceva; notă de plată cu care se achită o marfă etc. 2. ~ de tezaur = titlu de credit emis de stat pentru atragerea de fonduri private. (< fr. bon) Vezi definitia »
madipolón (madipolónuri), s. n. – Un tip de pînză. – Var. madepolon. Fr. madapolam, cf. rus. madepolam. Vezi definitia »
DACTILOFÓN s. n. aparat portativ cu clape corespunzând unor litere sau sunete, destinat să faciliteze comunicarea celor lipsiți de darul vorbirii. (< fr. dactylophone) Vezi definitia »
ȘABLÓN, șabloane, s. n. 1. Model în mărime naturală al unei piese, care servește la ghidarea unei unelte pentru prelucrarea prin așchiere ori prin deformare, pentru limitarea unor porțiuni de suprafață pe care se aplică o vopsea etc. ♦ Instrument cu care se controlează sau se măsoară dimensiunile sau unghiurile unei piese în curs de fabricație. 2. Fig. Formulă stereotipă; repetare mecanică, lipsită de interes și de originalitate a unui model oarecare; clișeu verbal. – Din germ. Schablone. Vezi definitia »
ASGEIRSSON [ausgheirson], Ásgeir (1894-1972), om politic islandez. Președintele statului (1952-1968). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z