Definita cuvantului ambielaj
AMBIELÁJ s. n. ansamblu format din bielele unui motor cu arborele cotit. (< fr. embiellage)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu ambielaj
MAGAZINÁJ s. n. 1. depozitare a unei mărfi într-o magazie. 2. timpul cât stă o marfă depozitată; (p. ext.) taxa care se plătește pentru depozitare. (< fr. magasinage) Vezi definitia »
CROMÁJ s. n. Operație industrială constând din acoperirea metalelor cu un strat de crom, pentru a le face rezistente la coroziune și la uzură sau pentru a le da un aspect frumos; cromare. – Din fr. chromage. Vezi definitia »
DEZAVANTÁJ, dezavantaje, s. n. Împrejurare neprielnică, nefavorabilă pentru cineva (în raport cu altcineva), aspect sau condiție care creează cuiva o situație de inferioritate; inconvenient. ♦ Prejudiciu, pagubă. – Din fr. désavantage. Vezi definitia »
LIMBÁJ s. n. 1. proces de comunicare a ideilor și sentimentelor prin mijlocirea limbii ◊ (inform.) sistem de caractere și simboluri folosit în programare. ♦ ~ formalizat = limbaj artificial, dintr-un sistem de semne convenționale. 2. limbă. ◊ fel caracteristic de exprimare. ◊ (fig.) orice mijloc de exprimare a ideilor, a sentimentelor. (după fr. langage) Vezi definitia »
GAJ s.n. 1. Zălog, amanet. 2. (Fig.) Garanție, asigurare; dovadă, mărturie. [< fr. gage, cf. it. gaggio]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z