Definita cuvantului antefix
ANTEFÍX s. n. motiv ornamental la marginea inferioară a acoperișului de olane al unui edificiu. (< fr. antéfixe)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu antefix
PREFÍX, prefixe, s. n. 1. Afix care se atașează înaintea rădăcinii sau a temei unui cuvânt, pentru a forma un derivat. 2. (În telefonia interurbană automată) Număr care identifică o anumită localitate sau țară și se formează înaintea numărului de telefon al abonatului. – Din fr. préfixe, lat. praefixus. Vezi definitia »
PSEUDOAFÍX s. n. afixoid. (< pseudo- + afix) Vezi definitia »
ARHEOPTERIX (‹ fr. {i}; {s} gr. arkhaios „vechi” + pteryx „pasăre”) subst. Cel mai vechi reprezentant al păsărilor, de talia unui porumbel (40 cm), descoperit în Jurasicul din Germania, cu caractere mixte, care relevă un număr mai mare de trăsături reptiliene decît aviene (Archaeopterix). Vezi definitia »
ARHEOPTÉRIX s.m. Cea mai veche pasăre fosilă, care datează din era mezozoică. [Pron. -he-op-, pl. -icși. / < fr. archéoptéryx]. Vezi definitia »
PROLÍX, -Ă, prolicși, -xe, adj. (Despre vorbire, stil) Lipsit de concizie, prea complicat; (despre oameni) care se exprimă cu prea multe cuvinte (adesea inutile), confuz sau complicat. – Din fr. prolixe, lat. prolixus. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z