Definita cuvantului antiderapant
ANTIDERAPÁNT, -Ă adj., s. n. (dispozitiv adaptat la roți, la schiuri) care reduce sau anulează derajapul. (< fr. antidérapant)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu antiderapant
ALERT POINT, stațiune meteorologică și de retransmisie radio înființată în 1950 pe țărmul de NE al ins. Ellesmere (Arh. Arctic Canadian). Cel mai nordic punct de pe glob locuit permanent (82º31’ lat. N. și 62º05’ long. V). Vezi definitia »
COVARIÁNT s.n. (Mat.) Proprietate a mai multor funcții de a varia în mod similar. [Pron. -ri-ant. / < fr. covariant]. Vezi definitia »
ASISTÉNT, -Ă, asistenți, -te, adj., s. m. și f. 1. Adj. Care asistă, care este de față. 2. S. m. și f. Persoană care asistă pe cineva, care e de față pentru a da ajutor. ◊ Asistent (universitar) = grad în învățământul superior, mai mare decât preparatorul și inferior lectorului; persoană care are acest grad. – Fr. assistant (lat. lit. assistens, -ntis). Vezi definitia »
TELEDIVERTISMÉNT s. n. emisiune distractivă de televiziune. (< tele2 + divertisment) Vezi definitia »
REFRIGERÉNT, -Ă adj. (Rar) Care răcește, răcitor. // s.n. Aparat dintr-o instalație de distilare care răcește prin condensare vaporii produși prin fierbere. [Cf. fr. réfrigérant]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z