Definita cuvantului antitehnic
ANTITÉHNIC, -Ă adj. 1. împotriva tehnicii. 2. (despre oameni) lipsit de talent tehnic; atehnic. (< anti- + tehnic)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu antitehnic
METASOMÁTIC, -Ă adj. Referitor la metasomatoză. [Cf. germ. metasomatisch]. Vezi definitia »
BALCIC, oraș în NE Bulgariei, pe Coasta de Argint, la S de capul Caliacra; 12,2 mii loc. (1982). Stațiune balneoclimaterică pe țărmul Mării Negre. Castel cu parc și paraclisul „Stella Maris” în stil bizantin, inspirat din arhitectura bisericii domnești de la Curtea de Argeș, cu fresce interioare, care au aparținut (reședință de vară) reginei Maria a României. În antic. colonia greacă Dionysopolis înființată de coloniști din Milet în sec. 6 î. Hr. Între 1913 și 1940, situată în Cadrilater, a aparținut României. Vezi definitia »
ANECDÓTIC, -Ă, anecdotici, -ce, adj., s. f. 1. Adj. Cu caracter de anecdotă. 2. S. f. Totalitatea elementelor care formează intriga. – Din fr. anecdotique. Vezi definitia »
NEPTÚNIC, -Ă adj. referitor la fenomenele de precipitație din mediul marin; neptunian (1); (despre terenuri, roci) format prin acțiunea apei. (< germ. neptunisch) Vezi definitia »
FUMÁRIC adj.m. (În sintagma) Acid fumaric = acid organic nesaturat, produs intermediar în metabolismul glucidelor și al acizilor grași. – Din fr. fumarique. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z