Definita cuvantului antreprenorial
ANTREPRENORIÁL, -Ă adj. referitor la antreprenor. (< antreprenor + -ial)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu antreprenorial
AMORÁL, -Ă adj. Care nu are noțiunea moralității, refractar față de normele morale. [Cf. fr. amoral, it. amorale]. Vezi definitia »
animal din desert cu coxcoasa Vezi definitia »
COLONIÁL, -Ă adj. Referitor la colonii; provenit din colonii; în stare de colonie. ◊ Putere colonială = stat capitalist cu colonii pe care le exploatează; politică colonială = acțiune de asuprire și de subjugare economică, politică și națională, dusă de statele capitaliste în colonii. [Pron. -ni-al. / < fr. colonial]. Vezi definitia »
ORTOGONÁL, -Ă, ortogonali, -e, adj. (Despre figuri geometrice) Care formează unghiuri drepte. ◊ Proiecție ortogonală = proiecție obținută prin trasarea unei perpendiculare de la fiecare punct de proiectat pe planul de proiecție. ♦ (Despre curbe) Care se întretaie astfel încât tangentele lor în punctul de intersecție să fie perpendiculare. ♦ (Despre suprafețe) Care se întretaie astfel încât planurile lor tangente în orice punct al curbei de intersecție să fie perpendiculare. – Din fr. orthogonal. Vezi definitia »
CONJECTURÁL, -Ă, conjecturali, -e, adj. Întemeiat pe conjecturi, pe aparențe sau pe supoziții; neîntemeiat. – Din fr. conjectural. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z